Allround Systeembeheerder

Als allround systeembeheerder ben je onze superheld die alles kan. Oké, alles is een beetje overdreven, maar als het gaat om de IT kun jij onze klanten op meerdere fronten helpen. Bijvoorbeeld met het installeren en onderhouden van hun servers, netwerk, WiFi en nog veel meer. Ook bij technische problemen en storingen schiet jij te hulp. Daarnaast adviseer je ook onze klanten over de inrichting van hun IT-infrastructuur en koppel je dat weer terug aan onze accountmanagers. Jij weet wat de beste technologische oplossing is en bent dé held die zorgt dat het bedrijf van de klant blijft draaien.

 

Wat ga je doen als allround systeembeheerder?

 • Rond half 9 start je werkdag. Soms begin je op kantoor, maar vandaag ga je gelijk langs bij een klant; een fysiotherapiepraktijk die te maken heeft met een technisch probleem. Remote lukt het niet om het probleem op te lossen.
 • De server is gecrasht. Gelukkig bezit je de benodigde superkrachten en kun jij met je technische kennis en kunde het probleem oplossen. De klant blij, jij blij.
 • Op naar kantoor. Als het verkeer meezit, ben je precies op tijd om samen met je collega’s te lunchen.
 • Na een gezellige lunch waarbij jullie echt niet alleen in bits en bytes praten, is het tijd om weer aan het werk te gaan. Je neemt plaats achter je laptop en bereidt alvast je klantbezoek voor.
 • Wel of niet in de cloud? Dat is de vraag die de levensmiddelenfabrikant heeft. Na het fijne gesprek op locatie ben je helemaal in de wolken: zo gaaf om samen met de klant te ontdekken wat het beste werkt voor dit bedrijf.
 • Net wanneer je terug naar kantoor wil gaan, word je gebeld. Het internet van één van jullie klanten ligt eruit.
 • Je bent in de buurt, dus rijdt gelijk langs. Anders had je remote gekeken, maar dit is net zo makkelijk. Je ontdekt dat er een storing zit in het wifinetwerk. Het probleem is zo opgelost en het bedrijf kan weer ongestoord verder werken. Je bent een held! Een held die nu lekker naar huis gaat om op te laden. Morgen weer een dag.

 

Dit is balans IT
Al 35 jaar zorgen we ervoor dat bedrijven in het MKB ‘gewoon door kunnen gaan’. Met supersnelle support en passende oplossingen op maat, brengt Balans IT de informatie- en communicatietechnologie van de klant (weer) helemaal in balans.

 

Wie ben jij als allround systeembeheerder?

 • Je hebt mega-, giga-, quettaveel zin om in de IT aan de slag te gaan. Een diploma is niet per se nodig, kennis en ervaring wel. En oh ja, de wil om (door) te leren ontbreekt bij jou zeker niet.
 • Naast computertaal spreek je ook de taal van de klant. Met jouw communicatieve vaardigheden kun je in gesprek met de klant precies achterhalen welke IT-oplossing nodig is.
 • Een stekker, euh steekje, laten vallen gebeurt je niet snel. De verantwoordelijkheid die bij deze baan komt kijken, die kun je aan.
 • Storingen houden zich nu eenmaal niet aan kantoortijden. Je vindt het niet erg om af en toe ’s avonds of in het weekend te werken.
 • Je werkt graag in een klein team. Op dit moment zijn we met z’n vijven en met jou erbij zijn we weer helemaal in balans.

‘’Voor onze klanten vormen wij het centrale aanspreekpunt als het gaat om IT. We houden ons onder andere bezig met apparatuur, wifiverbindingen, telefonie, dataopslag en digitale toegankelijkheid. Als allround systeembeheerder heb je dus een lekker afwisselende baan. Elke keer ben je weer voor een andere klant en met een ander IT-probleem bezig. En dat jij dan een passende IT-oplossing kunt bieden en de blije gezichten ziet, dat is het allerleukste aan deze baan.’’ – Henk Dijkhuizen, eigenaar Balans IT

 

Wat krijg je bij ons als allround systeembeheerder?

 • Een marktconform salaris, afgestemd op je diploma en ervaring. Afhankelijk van hoe het jaar is gegaan, krijg je aan het eind van het jaar ook nog een bonus.
 • We denken graag met je mee. Wat later beginnen, omdat je een feestje hebt gehad? Een extra vakantiedag? Bij ons kan dat!
 • Korte lijntjes: we houden van een sterke verbinding.
 • Ruimte voor ontspanning op de werkvloer. Meerdere keren per dag maken we even tijd vrij om samen pauze te houden. Regelmatig halen we het einde van de week een visje of lunchen we met patat (friet zeggen mag ook). Af en toe luiden we het weekend in met een welverdiende vrijdagmiddagborrel.
 • We houden van ambitie. Bij ons is er altijd ruimte om nieuwe superkrachten te ontwikkelen.

 

Allround systeembeheerder bij Balans IT jouw baan?
Ben jij de superheld die Balans IT komt versterken? Solliciteer dan eenvoudig door contact op nemen met Henk: henk@balansit.nl of 06-48103123.

Reageren kan nog tot 31-7-2023