photo Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 is het pakket wanneer u wilt starten met het werken in de Cloud.Office365

Het is mogelijk om vele functies te integreren in Office 365, zoals uw e-mail, het gebruik van Skype for Business om contact te houden met uw personeel en collega’s, cloud opslag via OneDrive en nog veel meer!
Hiermee is Office 365 for Business het pakket voor de startende ondernemen en het MKB, u bent altijd gegarandeerd van de laatste versie van Microsoft Office, uw e-mail komt altijd aan en u hoeft zich daarbij geen zorgen meer te maken over eventuele back-ups.

Daarnaast is het bij bepaalde versies van Office 365 meerdere installaties toe doen onder een gebruiker, dit betekend dat een gebruiker bijvoorbeeld ook op zijn thuis PC alle functies van Microsoft Office kan gebruiken zonder daarvoor een hoog bedrag te moeten betalen.

De meest gebruikte functies op een rijtje

Office-Apps
Altijd de laatste versie!

Met office 365 neemt u een licentie voor een bepaalde periode, tijdens deze periode bent u continu van verzekerd van de nieuwste update en functies binnen het Office pakket!
Dit betekend dus dat u nooit meer tegen het probleem zult aanlopen dat u risico loopt omdat uw Office versie niet meer wordt ondersteund of dat u bepaalde office bestanden niet meer kunt openen omdat de versie die u gebruikt te verouderd is!

Outlook
Outlook WebAccess

Iedereen kent het Outlook pakket voor de PC, het meest krachtige pakket voor het beheren van E-mail, Contacten, Agenda’s en Taken.
Echter met Office 365 heeft u vanaf iedere computer met internet en een webbrowser toegang tot al deze functie zonder software te hoeven installeren! Zo beheert u voortaan overal vandaan uw e-mail en agenda.

Groei
Schaalbaarheid

Een grote vraag tegenwoordig is schaalbaarheid! U wilt natuurlijk in het begin niet te veel betalen voor iets dat u niet nodig heeft en later wilt u niet tegen gehouden worden omdat er niet kan worden uitgebreid!
Hier wordt met Office 365 perfect op ingespeeld, u kunt op ieder moment uw licenties aanpassen, naar boven en naar beneden, hierdoor betaald u dus altijd alleen voor wat u daadwerkelijk nodig heeft, daarnaast zijn de licenties ook nog eens te mixen, zo kunt u bijvoorbeeld kiezen om een gebruiker enkel een mailbox te geven of juist alleen een enkele Office licentie. Hierdoor zal Office 365 uw groei nooit in de weg staan!

Sharing
Samenwerken

Werk samen aan presentaties en documenten zonder e-mailbijlagen heen en weer te sturen. Maak een gedeelde map en voeg anderen hieraan toe. Wanneer een bestand in een gedeelde map  wordt bewerkt, ontvangt iedereen meteen de nieuwste versie op zijn apparaat, daarnaast is het mogelijk om gelijk tijdig aan het zelfde bestand te werken!

Neem direct contact met ons op!

Naam (verplicht)
E-mail (verplicht)
Eventuele vragen/opmerkingen?
[recaptcha]

Bezoekadres

Nijkerkerweg 5
3751XA Bunschoten-Spakenburg
KvK nummer 58104682
BTW nummer NL8528.75.782B01

Algemeen / Verkoop

Telefoon: 033-2986006
E-mail: info@balansit.nl

Support / Ondersteuning

Telefoon: 033-2986006
E-mail: support@balansit.nl

Remote Support

Balans Remote Support