CloudStorage Cloud opslag

Cloud opslag is een handige manier om tegemoet te komen in uw opslag behoefte, al uw data wordt veilig opgeslagen bij een 3e partij en is ten alle tijden beschikbaar en het is mogelijk om met uw collega’s te werken aan het zelfde document ook zijn de bestanden gemakkelijk te delen met andere buiten uw organisatie.

Onze cloud opslag partners

OneDrive
OneDrive

Met OneDrive voor Bedrijven en Office 365 kun je je werkbestanden eenvoudig beheren en delen, en kun je samenwerken met anderen vanaf elk apparaat. Werken aan bestanden vanaf elke locatie! Bestanden maken, uploaden en bewerken vanaf uw bureaublad, favoriete browser of mobiele apparaten. Synchroniseren met uw pc of Mac voor gemakkelijke offline toegang.
Gemakkelijk documenten delen met iedereen, en samenwerken met behulp van bekende Office-apps. Samenwerken aan hetzelfde bestand zonder problemen met versies.

Dropbox
Dropbox for Business

Met Dropbox Business profiteert je team van nog meer beveiligings- en samenwerkingsfuncties. Voorbeelden zijn een onbeperkte versiegeschiedenis, onbeperkt bestandsherstel, alle opslagruimte die je nodig hebt, live support en een toolset voor een betere controle, meer inzicht en eenvoudiger beheer.
Met Dropbox Business krijg je alle opslagruimte die je nodig hebt. Teams starten met 1 TB (1000 GB)opslagruimte per gebruiker. Als je meer opslagruimte nodig hebt, kun je via de beheerconsole contact met ons opnmen. We kijken samen met jou hoe we tegemoet kunnen komen aan je opslagbehoeften.


[recaptcha]

Bezoekadres

Nijkerkerweg 5
3751XA Bunschoten-Spakenburg
KvK nummer 58104682
BTW nummer NL8528.75.782B01

Algemeen / Verkoop

Telefoon: 033-2986006
E-mail: info@balansit.nl

Support / Ondersteuning

Telefoon: 033-2986006
E-mail: support@balansit.nl

Remote Support

Balans Remote Support