Dropbox Dropbox

Wat is Dropbox en hoe werkt het?Dropbox
Dropbox is een aanbieder van cloudopslag, vooral bekend geworden dankzij haar particuliere dienst, echter heeft ook een dienst voor de bedrijven, Dropbox Business, hierbij krijgt u alle standaard opties die Dropbox aanbied aan haar klanten maar ook krachtige tool om uw bedrijfsgegevens veilig te delen met uw personeel, natuurlijk is het ook mogelijk om hen af te schermen van bepaalde bestanden!

Alles is mogelijk, van klein opslag van 100 GigaByte met 2 of 3 personen tot 100 TeraByte met 1000 personen! Alles is mogelijk en dit is zeker voor startende bedrijven een plus punt, want u kunt beginnen met een klein pakket en dit samen met uw ondernemen laten groeien.

Balans Automatisering is een Dropbox business partner, dit betekend dat wij zijn geautoriseerd zijn om Dropbox te verkopen.

Enkele voordelen

Nummer-1Je kunt met Dropbox al je foto’s, documenten, video’s en andere bestanden op één plek opslaan. Bovendien maakt Dropbox automatisch een back-up van al je spullen. Ook als je computer niet meer werkt of je je telefoon in de trein hebt laten liggen, zijn je spullen dus veilig.

Dropbox-2Sla je foto’s en documenten op in Dropbox en open ze vervolgens op elke computer, telefoon of tablet met de Dropbox-app. Elk bestand dat je opslaat in Dropbox, wordt automatisch gesynchroniseerd met al je apparaten. Je hebt dus overal toegang tot je spullen.

Dropbox-3Wil je een bestand verzenden? Voeg het toe aan je Dropbox en deel de link naar het bestand. Meer niet! Het maakt niet uit hoe groot het bestand is. Iedereen met de link kan het bestand weergeven of downloaden, ook mensen die geen Dropbox-account hebben.

Dropbox-4Werk samen aan presentaties en documenten zonder e-mailbijlagen heen en weer te sturen. Maak een gedeelde map en voeg anderen hieraan toe. Wanneer je een bestand in een gedeelde map bewerkt, ontvangt iedereen meteen de nieuwste versie op zijn apparaat.

Neem direct contact met ons op!

Naam (verplicht)
E-mail (verplicht)
Eventuele vragen/opmerkingen?
[recaptcha]

Bezoekadres

Nijkerkerweg 5
3751XA Bunschoten-Spakenburg
KvK nummer 58104682
BTW nummer NL8528.75.782B01

Algemeen / Verkoop

Telefoon: 033-2986006
E-mail: info@balansit.nl

Support / Ondersteuning

Telefoon: 033-2986006
E-mail: support@balansit.nl

Remote Support

Balans Remote Support