Sales / Accountmanager ICT & Telefonie

Opdrachtgevers van Balans Automatisering houden van probleemloos hun werk doen. Dat hun bedrijfsprocessen moeiteloos en snel verlopen met goede computers, laptops, wifi-verbinding en servers. Dat telefonie perfect is geregeld. Dat back-ups automatisch worden gemaakt. Dat ze zijn beschermd tegen cyber hacks. En dat als er iets is, een helpdesk medewerker meteen goede ondersteuning biedt. Een schot voor open doel die altijd raak moet zijn. Onze klanten zoeken een ict partner die altijd voor hen klaar staat als zij dat nodig hebben. Wij zijn al 35 jaar zo’n bedrijf.

We zijn een 10-koppig team van bevlogen ict professionals, allround systeembeheerders, helpdeskmedewerkers, programmeurs, een marketeer en kanjers van stagiaires.
En wij zijn op zoek naar een salestijger die goed thuis is in de ICT en telefonie die samen met onze specialisten nieuwe klanten gaat binnenhalen. En bovendien bestaande klanten regelmatig ondersteunt met advies over hun ict en telefonie.

Wij gaan je niet vertellen dat je hands-on moet zijn, pro-actief, of noem maar op. Dat soort jeukwoorden slaan wij over. Wij komen liever tot de kern van de zaak;  als jou dit allemaal aanspreekt en je graag wilt inzetten om nieuwe klanten aan ons te binden? Nou, waar wacht je dan nog op?

 

We zoeken een sales collega met :

  • Een aantal jaren ervaring in de sales
  • Kennis van ICT en VoiP
  • Een goede dosis humor

 

We bieden je

. Het salaris is bespreekbaar en in overleg
. Een wisselende en uitdagende functie gericht op de lange termijn
. Leuke collega’s en een fijne werkomgeving
. Ruimte voor eigen initiatieven
Bunschoten ligt erg centraal, aan de A1 tussen Amersfoort en Hilversum. Plaatsen vanwaar je heel goed kan komen zijn Amersfoort, Utrecht, Hilversum of Amsterdam.

 

Interesse?

Stuur je motivatie met CV naar Ingrid Schat ingrid@balansit.nl of stuur je Linkedin profiel, mits die het juiste beeld geeft van jou. Bel gerust naar Ingrid voor al je vragen. tel 033 2986006 of mobiel 06 40 614 704.