Wij zijn officieel Altaro Silver Partner.

Altaro VM Backup voor Hyper-V en VMware

Altaro VM Backup is een gebruiksvriendelijke back-upoplossing voor Hyper-V en VMware. Deze oplossing kan worden gebruikt om back-up- en herstel uit te voeren voor virtuele machines (VM’s) op basis van Hyper-V of VMware. Met een eenvoudige gebruikersinterface en eenvoudige installatie ‘elimineert’ Altaro VM Backup alle problemen die vaak het gevolg zijn van met het maken van een back-up van een virtuele omgeving.

Altaro VM Backup is speciaal ontwikkeld voor ZZP en MKB ondernemingen: VM Backup biedt een gebruiksvriendelijke interface, met handige functies en gemakkelijke, gecentraliseerde bediening. Daarnaast biedt Altaro een betaalbare prijs, doordat je niet per socket of CPU betaalt, maar per host.

Snel en gemakkelijk (in 15 min!)
Met Altaro kun je direct aan de slag. De installatie duurt minder dan 15 minuten, waarna je een eerste back-up kunt maken.

Easy-to-use gebruikersinterface
Beheer alle back-up- en hersteltaken van meerdere hosts vanaf één gebruiksvriendelijk dashboard.

Betaal per host en niet per VM
Altaro rekent een vergoeding per host, dus niet per socket, CPU of VM.

Directe ondersteuning vanuit Altaro
Altaro Premium Support is een standaard onderdeel van alle Altaro VM Backup-pakketten.

Hoe werkt Altaro VM Backup?

Offsite back-up

Repliceer back-ups naar WAN-versnelde externe sites met behulp van de Altaro WAN-back-upserver. Of sla externe back-ups lokaal op of afwisselend op een verwisselbaar medium.

Opstarten vanaf back-up

Start elke VM-versie van de bijbehorende back-up zonder de integriteit in gevaar te brengen. De VM kan optioneel op de achtergrond worden hersteld en tegelijkertijd worden gestart zonder dat de wijzigingen verloren gaan.

Inline deduplicatie

Ingebouwde inline deduplicatie verkleint de grootte van back-ups, waardoor het gebruik van opslagruimte op zowel lokale als externe opslaglocaties wordt verminderd. Omdat kleinere hoeveelheden gegevens moeten worden overgedragen, verbeteren de prestaties van de back-up aanzienlijk. Dit is nog een reden waarom ‘Altaro's Inline Deduplication’ wordt beschouwd als de beste in de branche.

Centrale administratie in één interface

Configureer en bewaak eenvoudig al uw VMware- en Hyper-V-hosts met één enkele interface. Deze intuïtieve gebruikersinterface maakt de configuratie eenvoudig en vermijdt lang zoeken naar verborgen functies. Bovendien kunnen alle back-up- en hersteltaken op afstand worden beheerd en geautomatiseerd.

Ontvang een vrijblijvend aanbod voor Altaro!

Als officiële Altaro Silver Partner willen wij u graag een persoonlijk aanbod doen.

Functies Altaro VM Backup op een rij:

1. Betrouwbare back-up
Gegevens beschermen met Altaro VM Backup is eenvoudig, flexibel en efficiënt. Met VM Backup kunnen bijvoorbeeld dezelfde gegevens meerdere keren vanaf verschillende locaties worden opgeslagen.

 • Back-up van actieve VM’s
  Het gebruik van de Microsoft VSS-service veroorzaakt geen downtime.
 • Gedeelde clustervolumes en VMware vCenter
  Altaro VM Backup ondersteunt volledig Cluster Shared Volumes (CSV) en VMware vCenter.
 • Compressie en versleuteling
  Comprimeer uw VM-back-ups om het gebruik van opslagcapaciteit te verminderen en beveilig ze met beproefde AES 256-bits codering.
 • Continue gegevensbescherming (CDP)
  Zonder snel, flexibel en betrouwbaar herstel is zelfs de beste back-up waardeloos. Maak elke vijf minuten een back-up van uw VM’s met Continuous Data Protection (CDP) voor een optimale Recovery Point Objective (RPO). CDP is inbegrepen in elke Unlimited Plus-licentie.
 • Andere functies
  Maak een back-up van de VM naar meerdere back-uplocaties op basis van flexibele back-upschema’s en stel een bewaarbeleid in voor individuele virtuele machines. Dit biedt extra bescherming bij noodherstel.

2. Snelle restore opties
Snel en betrouwbaar herstel moet ook worden gegarandeerd voor virtuele back-ups. Altaro biedt de luxe om zelfs individuele elementen te herstellen, zonder altijd het volledige VM-back-upbestand te hoeven herstellen.

 • Uitwisselingsvoorwerpen herstellen op bricklevel
  Uitwisselingsitems, zoals individuele e-mails, kunnen direct en rechtstreeks vanuit de back-up worden hersteld.
 • Herstel op bestandsniveau
  Herstel individuele bestanden rechtstreeks naar uw VM-back-ups in slechts enkele stappen.
 • Granular restore opties
  Herstel snel, gemakkelijk en betrouwbaar een volledige virtuele machine, evenals individuele bestanden en e-mails van uw VM-back-ups. Blader door de gegevens en herstel alleen de vereiste gegevens.
 • Grandfather-father-son-back-up (GVS)
  Archiveer back-upversies naast uw continue en dagelijkse back-ups door afzonderlijke back-upcycli in te stellen, zodat u elke week, elke maand en elk jaar een nieuwe back-upversie kunt opslaan.

3. Gecontroleerde Back-Ups
Gecentraliseerde console: beheer, configureer en bewaak voor alle hosts de taken voor al uw VM’s vanuit één enkele interface.

 • Sandbox Restore-functie
  Automatische back-upverificatie bespaart u tijd en geeft u extra onafhankelijkheid. Sandbox Restore controleert automatisch uw back-ups op individueel gedefinieerde tijdstippen.
 • Extern beheer
  Beheer en configureer alle back-up- en hersteltaken op afstand.
 • Ondersteuning van verschillende technologieën
  Altaro biedt een breed scala aan ondersteuning voor verschillende technologieën.
 • Flexibele opslaglocatie voor back-ups
  Sla back-ups op een lokale opslaglocatie op een externe locatie op – dit vergroot uw flexibiliteit vele malen.
 • Exchange en SQL ondersteuning
  Van al dergelijke Hyper-V VSS Writer-compatibele applicaties – zoals Exchange Server of SQL VM’s – kan een back-up worden gemaakt met Altaro VM Backup.
 • Ondersteunde back-upmedia
  Externe USB- en flashdrives, externe eSATA-drives, lokale drives, bestandsserver netwerkshares (via UNC-paden), enkele of meerdere drives (drive swapping), NAS (UNC), interne harde schijven (aanbevolen voor testen), RDX-cartridges, Altaro externe back-upserver via internet / WAN-verbinding.

Ontvang een vrijblijvend aanbod voor Altaro!

Als officiële Altaro Silver Partner willen wij u graag een persoonlijk aanbod doen.