Voordelig zakelijk bellen in de Cloud

Met VoIP bellen u en uw werknemers in de cloud via een beveiligde, virtuele telefooncentrale. Hierdoor bent u definitief klaar met investeringen in een fysieke centrale of onderhoud en beveiliging. Uw virtuele telefooncentrale is bovendien uitgerust met uitgebreide functionaliteiten en integratiemogelijkheden, zoals Office365.

Met VoIP bellen u en uw werknemers in de cloud via een beveiligde, virtuele telefooncentrale. Hierdoor bent u definitief klaar met investeringen in een fysieke centrale of onderhoud en beveiliging. Uw virtuele telefooncentrale is bovendien uitgerust met uitgebreide functionaliteiten en integratiemogelijkheden, zoals Office365. Uiteraard kunt u er wel voor kiezen om VoIP binnen te laten te komen op een traditionele, fysieke telefooncentrale.

Omdat wij werken met een private provider, bespaart u met onze VoIP oplossing op uw huidige abonnementskosten.

Voordelig door onze private provider.

Wij werken exclusief met onze private provider en zusterbedrijf, Blue Telephony. Hierdoor bieden altijd een messcherp tarief voor uw VoIP.

Eenvoudig op- en afschalen.

VoIP groeit mee uw bedrijf. Een nieuw nummer op uw telefooncentrale is in no-time gepiept. Hetzelfde geldt trouwens voor afschalen. Daarom is VoIP ideaal voor het MKB; voor 1 tot 100 werkplekken.

Geen financiële verrassingen, maar duidelijkheid.

Met een vast, laag bedrag per maand bespaart u op uw huidige abonnementskosten. Daarnaast worden onderhoud en beveiliging volledig voor u uit handen genomen.

Mist nooit meer dat belangrijke telefoontje.

Wij zorgen voor een stabiel, veilig en betrouwbaar telefoonnetwerk in de cloud. Zo zijn u of uw werknemers altijd en overal bereikbaar. Is er iemand niet bereikbaar? Dan worden telefoonnummers gewoon doorgeschakeld; ook via 4G.

Vraag vrijblijvend een persoonlijk advies aan!  Vraag meer info aan!

   68% van het MKB maakt al gebruik van VoIP.

   Het Nieuwe Werken, oftewel werken in de cloud; VoIP past naadloos in dit rijtje. Maar liefst tot 68% van bedrijven in het MKB gebruikt VoIP. Naast dat het veel goedkoper is dan ‘tradioneel’ bellen (tot wel 95%!) integreert VoIP met de rest van je bedrijfssoftware, zowel in de cloud als lokaal.

   Omdat je niet meer afhankelijk bent van een telefoonlijn, is alleen een stabiele internetverbinding nog het enige waar je je zorgen over hoeft te maken. Maar ook dan geldt, heb je een netwerkstoring? Dan schakelt VoIP ‘gewoon’ over naar 4G. Met VoIP bent u dus altijd bereikbaar.

   Voip

   Uw bedrijf kan ook besparen op het huidige telefoonabonnement.