Sponsoring

Balans Automatisering is maatschappelijk betrokken en zet zich door middel van sponsoring in voor goede doelen met betrekking tot onderwijs. Zo willen wij actief bijdragen aan de toekomst van kansarme kinderen op plekken in de wereld waar onderwijs niet zo vanzelfsprekend is als in Nederland.

Vrienden voor Afrika

Algemene kennis is de basis voor ontwikkeling. Als stichting willen wij bijdrage aan kwalitatief goed onderwijs op zowel basis- en middelbare (technische) scholen. Door de educatie te verbeteren wordt het kennisniveau van mensen groter. Wanneer deze kennis wordt vergroot, kunnen mensen zich beter redden in diverse situaties. De kennisgebieden zijn bijvoorbeeld: landbouw, irrigatie, ondernemerschap, verder ontplooien van beroepsgericht onderwijs, hygiëne, gezondheid, et cetera. Zo dragen wij bij aan de ontwikkeling van de van de mensen in Malawi.

Meer lezen

Victory4All

Goed onderwijs is belangrijk om onze kinderen een goede toekomst te geven. Om zo onder andere boeken, lesmaterialen en salarissen te kunnen betalen. Dit doen wij vanuit liefdevolle zorg en onderwijs voor kinderen om de negatieve spiraal van armoede te doorbreken. Dit doen wij door praktische hulp te bieden aan de meest kwetsbaren van de maatschappij: de kinderen. Hierdoor krijgen zij en hun families de kans om uit de armoede te komen waarin zij leven.

Meer lezen