Online werkplekken voor het MKB.

Met een online werkplek heeft u eigenlijk alleen nog een computer, tablet of smartphone nodig. De server, Back-ups, Microsoft licenties; alles wat u nodig heeft zit in de cloud. Zo kunnen u of uw werknemers waar en wanneer dan ook, veilig samenwerken, voor een vast bedrag per maand. Met dezelfde faciliteiten als op kantoor.

Uw bedrijf

Met een online werkplek werkt uw hele bedrijf zowel op kantoor als thuis, maar waar dan ook ter wereld, veilig online in de cloud met dezelfde faciliteiten als op kantoor. Zo beschikt u altijd over up-to-date software en licenties, wordt uw data veilig extern opgeslagen en heeft u veel minder investeringen in hardware.

Maar bovenal; geen onveilige, lokale opslag en nooit meer verlies van belangrijke data en documenten. En dat al vanaf 1 werknemer én voor een vast bedrag per maand.

Geen financiële verrassingen.

Voor een maandelijks, all-in bedrag ontvangt u alles wat nodig is om in de cloud te werken. De nieuwste software en licenties, beveiligd en altijd up-to-date.

Geen investering in dure hardware.

Door in de cloud te werken is het niet meer nodig om voor elke werknemer een dure computer aan te schaffen. Een (thin client) computer met enkel een ondersteunde Windows versie is al voldoende.

Werken waar en wanneer dan ook.

U en uw werknemers hebben overal -gewoon op kantoor, maar ook thuis of onderweg- een veilige toegang tot hun online werkomgeving zolang er maar een internetverbinding is: Het Nieuwe Werken.

Geen data-opslag op kantoor.

U heeft geen omkijken meer naar de opslag van uw data óp kantoor. Al uw data en documenten staan veilig opgeslagen extern, in de cloud inclusief back-up.

Werken in de cloud? Vraag vrijblijvend een prijs aan!  Online werkplekken voor het MKB.

  Met een online werkplek heeft u eigenlijk alleen nog maar een computer nodig. Servers, Back-ups, Microsoft licenties, Teams; alles wat u nodig heeft zit in de cloud. Zo kunnen u of uw werknemers waar en wanneer dan ook, veilig samenwerken. Dat waar bedrijven vooral nu tijdens de coronacrisis behoefte aan hebben.

  Bespaar aanzienlijk door te 'delen'

  Met een online werkplek kunt u bovendien behoorlijk besparen op hardware en software.
  Waar u voorheen servers nodig had ter ondersteuning van bedrijfsprocessen plus meerdere desktopcomputers, heeft u nu nog slechts één (externe) computer nodig. Via zogenaamde ‘thin clients’ zijn uw werknemers verbonden met die ene (externe) computer waar alle software opdraait.

  Het Nieuwe Werken

  Een thin client, is een kleine, dunne mini computer. Deze computer bevat geen harde schijf, geen bedrijfssoftware als Microsoft Office of geen virusscanner. Via één desktop met alles erop en er aan ontvangen uw werknemers een volwaardige privé werkomgeving óp hun thin client. Dat scheelt al snel honderden euro’s investering per werknemer! Dat is nou echt ‘Het Nieuwe Werken’.

  wat zijn thin clients

  Vraag meer info aan!

   "Hoe groot is uw bedrijfsschade bij één dag dataverlies?"