Over Balans Automatisering

Balans Automatisering zorgt er al 35 jaar voor dat bedrijven in het MKB ‘gewoon door kunnen gaan’. Wij verzekeren klanten van continuïteit in hun bedrijfsprocessen ongeacht core-business.

Bijna alle bedrijfskritische onderdelen zijn afhankelijk van een betrouwbare ICT infrastructuur. Wat kost het uw bedrijf als het één uur of zelfs één dag niet kan bellen, mailen, internetten of een bepaald programma niet kan gebruiken? Oftewel niet kan werken en produceren?

Totaaloplossingen op maat voor het MKB

Wij zorgen dat uw bedrijf geen zorgen heeft over apparatuur, de wifi-verbinding, telefonie, dataopslag of de toegankelijkheid van documenten of programma’s. Met ICT oplossingen op maat ontzorgen wij bedrijven in het MKB of het nou gaat om 1 of 1000 werkplekken, vast, flex of in de cloud.

No-nonsense mentaliteit

Wij zijn gevestigd in Bunschoten-Spakenburg mét zijn kenmerkende vissersmentaliteit die onze klanten al jaren weten te waarderen: no-nonsense en servicegericht; zonder SLA’s, keuzemenu’s of wachtrijen.

Maatschappelijk betrokken

Wij zetten ons door middel van sponsoring in voor goede doelen met betrekking tot onderwijs. Zo willen wij actief bijdragen aan de toekomst van kansarme kinderen op plekken in de wereld waar onderwijs niet zo vanzelfsprekend is als in Nederland. Meer lezen.

Neem contact met ons op.