Klantverhaal - Kerkhof Laren

Kerkhof Laren is een echt familiebedrijf in hartje Laren. Zij zijn gespecialiseerd in tuinmeubelen, hang- en sluitwerk en ijzerwaren voor zowel binnen als buiten.
Sinds januari 2020 is Kerkhof Laren klant bij Balans Automatisering waarbij wij de complete ICT infrastructuur hebben (her)ingericht. Van server tot back-up tot cloudwerkplekken, van softwarepakketten tot alle hardware. Vanuit Balans hebben wij de samenwerking altijd als prettige ervaren.

Een mooier compliment kun je als ondernemer niet krijgen

Na een periode van één jaar -die onlangs aanbrak- waarin wij de ICT van Kerkhof Laren beheren, ontvingen wij onderstaande mail waarin de ‘balans’ werd opgemaakt.

‘Van de week hadden wij een spontaan gesprekje over zaken die het afgelopen jaar zijn gepasseerd. Een ondernemend jaar voor ons allemaal. Een heel aantal zaken kwam de revue voorbij, één van de positieve beslissingen zijn jullie.

Wij zijn heel tevreden over jullie dienstverlening. Sinds Balans IT de ICT bij ons heeft doorgemeten en opnieuw heeft ingericht hebben wij een fijn werkende ICT. Ook de mogelijkheid om van huis uit te kunnen werken met de beschikbare tablets is gezien de Corona tijd van onschatbare waarde geweest. Wij hebben vertrouwen in het goed functionerende systeem. Het team is ook erg tevreden.’

"Het geeft ons een bevestiging dat zij er echt werk van maken; service die ons een warm gevoel geeft."

Service met een warm gevoel

Nadat wij deze mooie mail mochten ontvangen, hebben wij Kerkhof Laren uiteraard gebeld om te bedanken voor de mooie woorden. Hierbij benadrukte Nilleke van den Brink, derde generatie Kerkhof Laren en Marketing Manager, nogmaals de fijne samenwerking met Balans Automatisering.

‘Wij wilden overstappen van ICT-aanbieder en op aanraden kwamen wij in contact met jullie. Balans blijkt de partij te zijn die matcht met ons DNA. Directe communicatie, snelle terugkoppeling en bovendien geen SLA’s, wachtrijen of tickets. Het geeft ons een bevestiging dat jullie er écht werk van maken; service die ons een warm gevoel geeft.’

Het blijft geweldig om te te horen, de uitgesproken tevredenheid van onze klanten. Dat is waar wij het voor doen. Dat is de reden waardoor we weten dat het het waard is om de klant écht op 1 te zetten. En dat voor al onze klanten. Neem ook eens een kijkje op de website van Kerkhof Laren.