Waarom werken in de Cloud?

De meerderheid van bedrijven in Nederland werkt in de cloud. De belangrijkste redenen hiervoor zijn de veiligheid, de 24/7 beschikbaarheid en de zekerheid die het biedt.

Veiligheid en continuïteit
In de cloud is alle bedrijfs- en klantendata veilig door externe server-opslag en back-ups. Wanneer er dus calamiteiten zijn in uw eigen bedrijfspand, blijft uw data gewaarborgd en kan er in principe gewoon doorgewerkt worden. Alles wat op uw computer staat aan data en programma’s ‘draaien’ namelijk extern. Door in de cloud te werken waarborgt u dus de continuïteit van uw bedrijf.

Altijd en overal werken
Waar u of uw werknemers ook zijn, met een internetverbinding kan er gewoon gewerkt worden. Wanneer er thuisgewerkt moet worden, bijvoorbeeld zoals tijdens de coronacrisis, hebben uw werknemers dus gewoon toegang tot de omgeving zoals op kantoor. Met alle documenten, data, programma’s etc.

Alles up-to-date zonder investeringen
Door in de cloud te werken ontvangt u als bedrijf een totaalpakket. Een complete werkomgeving met altijd up-to-date softwarelicenties en beveiliging, data-opslag, back-ups en monitoring. En dat in een laag maandbedrag. Hierdoor is het intern niet meer nodig om alles up-to-date (en dus werkend) te houden. Hierdoor is er dus geen aanschaf meer voor nieuwe hardware, software, beheer en installatie.

Ook werken in de Cloud?

Wij zijn gespecialiseerd in Werken in de Cloud. Al vanaf 1 werkplek!