Wat zijn de voordelen van een Access Point?

Wanneer je internet op de zaak gebruikt (wie niet?) dan weet je als geen ander wat te druk is op je netwerk. Niet alleen werknemers, maar ook gasten maken via diverse apparaten als PC’s, laptops maar ook smartphones verbinding met je netwerk. Hierdoor kom je al snel op tientallen apparaten die verbinding maken met het draadloze netwerk.

Het grote voordeel van een access point is dat het wel 60 apparaten tegelijkertijd kan verbinden met het draadloze netwerk, zonder dat het effect heeft op de snelheid of stabiliteit van de wifi. Zo ben je dus verzekerd van het beste signaal, overal op kantoor; zowel binnen als buiten. Van de garage tot het dakterras.

  • Je kunt een access point overal plaatsen waar je wil, mits er een Ethernet-kabel bij kan.
  • Access points zijn te connecten met Power over Ethernet Plus (PoE+) waardoor er geen stopcontact nodig is in de buurt van de access point.
  • Je kunt het wifi-netwerk beheren zodat je gebruikers binnen het wifi-netwerk kunt scheiden in bijvoorbeeld gastennetwerk en bedrijfsnetwerk.
  • Access points sluiten naadloos op elkaar aan, waardoor er overal in een pand wifi is, zonder dat de verbinding word verbroken.
  • Wifi access points kunnen beheerd, geconfigureerd en beveiligd worden.

Ben je op zoek naar snelle en stabiele Wifi?

Wij kijken graag naar de mogelijkheden voor een Access Point bij jou op kantoor.