Alles wat je over de Cloud moet weten

Door te werken in de cloud zijn alle programma’s en data op elke locatie en op ieder apparaat beschikbaar. Op deze pagina vindt je overzichtelijk alles wat je moet weten over werken in de cloud.

Wat is de Cloud?

‘De Cloud’ een term die je overal tegenkomt. Van je iCloud en Google Drive op je telefoon tot Microsoft 365. De term is daardoor bijna vrij interperteerbaar gewor…meer lezen.

Wat is Cloud Computing?

Cloud computing geeft bedrijven toegang tot hun IT via het internet. Hierbij is alles wat een bedrijf nodig heeft op het gebied van IT extern benaderbaar vanuit een..meer lezen.

Wat is een Cloud werkplek?

Met een online werkplek/werkplek in de cloud heb je wanneer je verbonden bent met het internet altijd en overal toegang tot een digitale werkplek. Of je nou thuis op je werk..meer lezen.

Waarom werken in de Cloud?

De meerderheid van bedrijven in Nederland werkt in de cloud. De belangrijkste redenen hiervoor zijn de veiligheid, de 24/7 beschikbaarheid en de zekerheid die het…meer lezen

Is de Cloud veilig?

Ja, de cloud is veilig. Een betrouwbare cloud provider waarborgt de veiligheid van klantendata namelijk volgens strikte veiligheidsnormen. Denk hierbij aan…meer lezen.

Ook starten met werken in de Cloud?

Wij zijn gespecialiseerd in Werken in de Cloud. Al vanaf 1 werkplek!